Lördagsinspo!

Lördag och det är dags för ännu en dos härlig lördagsinspo! Uppfälld krage och slarvig knut, JA tack! höstigt brunt och mjuka grå filtar, den här är så sann! när blicken vidgas, ögonen glittrar och ler då man får prata om sin passion och det man brinner för, då man mår som bäst! svarta spetsplagg känns helrätt att både bära i partynatten och under den stickade tröjan till vardags, små vaser har jag fått dille på, en färgstark kakelugn känns både kul och kreativt!  och avslutningsvis lite kontorsinspiration, bakgrunden älskar jag och den pryder även min Mac! har svårt för sådana blurriga och jobbiga bakgrunder men den här får mer än gärna poppa upp på skärmen!

Hoppas ni får en fin helg!

knut

höstiga detaljer pepp

spets vas färgad kakelugnkontor inspo

 

Bildkällor: här, här & här.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>