Från höstdepp till höstpepp!

Under gråa, långa och mörka dagar kan den komma smygande. Den där jobbiga höstdeppen. Jag har själv drabbats av den flera gånger… Så här är några tips om hur du vänder depp till pepp! du kan exempelvis klä dig i mysiga och varma plagg, ha ett lite roligare och finare paraply, packa dina saker med stil, om det nu är skol eller jobbtillbehör spelar ingen roll, men det blir roligare att bära dem i en snygg väska, lyssna på en peppande podcast på vägen hem från skolan, när du pendlar, tar en promenix osv. Dra på dig ett par snygga och tåliga höstpjucks och du är redo för alla väder. Och anteckna! det är mitt bästa tips. Det kan vara allt ifrån en bloggidé, en notis, en To Do-list eller en text. Allt är så medierat idag så glöm inte bort den traditionella anteckningsboken!
Höstpepp
blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Från höstdepp till höstpepp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>