Rubriken!

När jag ska sätta ihop ett inlägg så har jag en klar idé om vad jag vill ha med, hur det ska se ut och vad det ska innehålla. Inte för stelt, inte för tråkigt och med glimten i ögat! Så när jag har fått ihop passande bilder, en bra text så är det något som fattas… rubriken! lite komiskt att den ska vara svårast att få till. Mitt lilla i:landsproblem. Nog snackat om rubriker. Jag vet inte hur många bilder jag sparat på dessa snygga grytor ifrån Le Creuset. HÄR är min favorit. och jag blir verkligen sugen på att kocka ihop en mustig höstgryta. Vilken tur då att jag ska kocka ihop en ny spännande rätt ikväll, nämligen kronärtskockssoppa. På den översta bilden gillar jag de små fårskinnsdynorna men kan inte låta bli att tänka, vilken ska bort? kanske den bruna trästolen…

e1e81422e4a410d632fbaa76b993b0c6Snetaket ger rummet en intressant form och det känns litet och mysigt men ändå rymligt. Glödlampan klarar sig bra utan en lampskärm, tavlorna pryder väggarna snyggt och ljuslyktan, ja den höjer mysstämningen till en högre nivå!

a02ae37444b37dd45d231d2affd717efBilder ifrån Hemnets inspirationskategori.

Älskar ljuset och uppläggningen! Och hur fin är inte den lilla marmormorteln? (ska helst sägas på skånska) runda brickor tilltalar mig och när det är strukturerat, japp även inom matlagning!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>