Inredningsinspo

Välkomnar fredagen och helgen med Panda Da pandas nya helvita skiva ”Flaoua Paoua” i LP-format, kan inte minnas sist jag lyssnade på en LP-skiva… men när det dyker upp på posten så är det bara att tacka och ta emot! och så med lite inredningsinspo. Lite inspirerande inredningspics ifrån Stadshem. Älskar det bågvalvade fönstret! Superfint! Och belysningen i köksskåpen. Gör väldigt mycket med bra ljussättning. Kan lyfta ett helt rum. Träden poppar upp lite varstans, vi vill ju gärna placera dem i både fönster och på golv. Jag gillar!

kristallkrona kök

bågvalvat fönster

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>