Kamelkappan med stort K

Det finns kappor och så finns det kappor. Den här kappan i Kamel spelar i en högre division. En lyxis variant ifrån Burberry, med en twist. Eftersom jag är obsessed av detaljer så gillar jag det mörkbruna smala skinnskärpet. Och inte att förglömma de dolda tryckknapparna! Sofi Fahrman, ja hon bär upp den med bravur! Blurrig stadsbakgrund och fina detaljer kan ju inte bli annat än bra när den HÄR mannen står bakom kameran. Nu, fredagsfrukost!

sofi kappa

kappa

 Bilder ifrån Sofis Snapshots.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>