Ny vecka, nya möjligheter!

Ny vecka, nya möjligheter! vad ska du göra av dennas veckas dagar, hur ska du spendera din tid? Jag har fyllt på inspirationskontot till max så tänkte bjuda på mycket inspiration den här veckan. Både inom mode och inredning! mjukstartar med ett modekollage. Idag hade jag gärna dragit på mig en grå, basic t-shirt och stoppat ner den i en röd ullkjol, det ultimata julaftonsplagget? och så hade jag placerat ett fint snurrat armband runt handleden, i handen en svart, klassisk clutch och på fötterna ett par boots. Ja och så kappa och strumpisar förstås. En grå, enkel t-shirt är ett bra nyckelplagg! Och grått & rött, ja det är en snygg kombo!
simple style
//Boots-Miu Miu, Kjol-Theory, T-shirt-La Garçonne, Clutch-COS, Armband-Lindex//
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>