Vintervitt

Vitt, en vinnare på både väggar och golv, i alla fall om du frågar mig. Det är ju så mycket lättare att inreda till en färglös bakgrund och istället addera färg på tavlor, böcker och kuddar. Jag älskar basplagg och jag satsar mycket på basen generellt, både när det gäller mitt sminkinnehåll, min garderob och mitt hem. Så att jag fastnade för det här fina vardagsrummet är inte alls konstigt. Ljust trägolv, vacker kakelugn, snygg design-lampa i taket, vit modern matplats och ett gulligt mini-soffbord. Den mysiga pläden och de färgglada böckerna, två höstmysiga ting.
492584a31a77a10d4c233fceee515279

Det här köket går lite i samma stil, ljust, vitt med fokus på detaljer. Spisen är ju bara för snygg! gulddetaljer på luckor och skåp och på kranen. Sätta guldkant på vardagen! fina viner, kryddäxter, ett berg av lime och citron och så de kära snittblommorna! Livar verkligen upp i köket.

ee1134facd25f47920f61fafa91932d5

 Bildkällan: HÄR

 Inspireras av vintervitt i väntan på vita snöflingor!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>