Casual Costume

Danska modemagsinet Costume bjuder på klassiska, fina basplagg som andas ”less is more”. Det är även den stil jag inspireras av mest just nu! ett par jeans, en basic t-shirt och en kofta eller kavaj. Varken mer eller mindre. Även smyckena är enkla som en klocka och ett halsband eller armband, gärna i guld. På min julklappsönskelista finns ett stelt guldarmband ifrån mitt favoritmärke. Tummen upp till danska Costume!

Och HÄR får du en tjuvkik ur senaste numret!

inspiration costume

 

costume

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>