Kristallkronor i köksmiljö

Något jag har sett mycket av den senaste tiden, en mix av lantligt och modernt. Jag är egentligen inget större fan av vanliga traditionella bordsmöbler i trä men när de målas i vitt då går dem hem hos mig. Har trätak i mitt rum och får verkligen hålla fingrarna i styr så att jag inte plockar fram både färg och pensel och går all in… Hade det här bordet varit i furu då hade det varit en big no no! tänk vad lite vit färg kan göra! sen att datorn går i matchande vitt är bara en bonus.

Så kristallkronorna passar inte endast i vardagsrum eller sovrum, utan varför inte sätta upp en i köket?

SFD66642882AB3241939886C85949C4BF3D_1024x

Sekelskifteslyan på Kastellgatan 24, Linnéstaden. Vill du se mer? kika in HÄR!

SFDB418DF6DCCE14E98B6DDF2FEFC3229ED_1024x

 Bildkällor: HÄR & HÄR(min systers blogg!)

Nu ska jag kocka ihop en kyckling och baconpaj och hålla tummarna för att det inte blir ännu mer storm! Trevlig kväll!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Kristallkronor i köksmiljö

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>