Hitta energi!

Du kommer kanske ihåg det HÄR , där jag påminde om att göra det man älskar. Jag står fortfarande för det. Och jag lever som jag lär, något annat vore bara dumt. Inlägget om tänkvärd shopping var också det poppis. Så roligt att se att det är fler som vill shoppa tänkvärt och att det borde skrivas mer om det i bloggvärlden. Håller med. Så vad ska jag inspirera med den här gången? jo, jag vill belysa hur viktigt det är att hitta olika energikällor i livet och den grå vardagen. Energi för att kunna bygga din egen lycka. Något som ger mig energi, kaffe/te, att läsa böcker, tidningar och bloggar och den HÄR spellistan. Lugna låtar måste vara det bästa! Jag vet inte hur många gånger cross that line med Joshua Radin har spelats i mina lurar… Var hittar du din energi? 

peppp

kaffe

Bildkällan: HÄR

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>