Balanserad Bloggmix del 2!

Vi kör en till balanserad bloggmix! gillar ju det här med att beskriva saker och ting med glimten i ögat. Och jag vet inte om det kan vara intressant att veta vilka bloggar jag inspireras av och läser. Så här får du ett urval ifrån mitt bloglovin-innehåll. Och du vet väl att du även kan följa mig på bloglovin? klicka bara på bloglovin-ikonen till höger! Enjoy! 

doftljusJennie Hammar öppnar upp dörren till hemmet i LA och där kan man hitta det här fina och trendiga doftljuset med glaskupa runt om. Så från vilket märke är det?  Apothecary guildFånga ljuset! både det ifrån solen och det som brinner i hemmet.

tuva malmoTuva är expert när det gäller enkla klädkombinationer, i det här fallet en mix av svart och blått. Det jag gillar extra mycket med hennes blogg? att den känns naturlig och mysig. Inget omöjligt och superstylat här inte! och då hon precis har intagit Sveriges vackraste stad, Stockholm ser jag fram emot när hon fångar den genom kameralinsen!

herrmode

Frida kör en icebreaker och smyger in lite Herrmode. Jag gillar! har ett stort intresse för herrkonfektion och är en flitig läsare av denna grymma herrblogg! hade en blogg på Colin förut där just herrmode stod i fokus, som tyvärr inte är rullning idag… Herrskjortan är enligt mig det bästa plagget! och för att inte tala om killparfym… Lovely! halloweendukning

Den här sobra halloweendukningen som jag hittade på Stylizimo skulle jag vilja kopiera rakt av! styra upp en halloweenmiddag med fina dekorationer. En mix mellan svart, guld och vitt. Det jag fastnade mest för… fladdermusen på gaffeln. Plötsligt fick jag en makaber känsla av att vilja spetsa en fladdermus. Happy Halloween!

randigt sofi fahrmanSofi Fahrman är inte sen att sätta trender, det senaste ifrån hennes snapshots? Ränder, fluffigt material och it-väskan, den smidiga lilla crossbagen! Tröjan, ja den känns som det självklara valet till höst/vintermyset!

ljusslinga kopia

Den här simpla men snygga ljusslingan har jag spanat på olika bloggar och jag blir riktigt sugen att införskaffa en själv. Men det är inte bara ljusslingan som väcker ha-begär utan även silvervasen. Var hittade jag de här fina inredningsdetaljerna då? jo, på feelgood bloggen House of philia.

detaljer emmas mode

Vad som får avsluta denna bloggmix? snygga, höstiga detaljer hos Emmas Mode. Happy Plugs i glamoröst guldöverdrag, skinnbeklädd lur ifrån The Case Factory och mörkgrönt nagellack!

Vad sägs om en bloggmix del 3?

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Balanserad Bloggmix del 2!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>