Lördagsinspo!

Då var det dags för ny härlig lördagsinspo! den uteblev tyvärr förra helgen då jag var iväg och myste med mina småsyskon. Men nu kör vi! Just nu känner jag för det enklaste av det enkla. Är sugen på ett par klassiska svarta pumps då klacken är helt nött på mina gamla favoriter… sånt där är så himla trist! men man kan väl inte förvänta sig mycket mer när det gäller budgetskor. Men bortsett från trasiga skor så gillar jag kontrasten mellan kartell ”ghost” stolarna, de genomskinliga till träbordet sen hur hög bekvämlighetsfaktor det är på dem vet jag inte… Men okej, här kommer den, lördagsinspon du har väntat på!

och förresten HAPPY HALLOWEEN!

inspo

ghost chair tumblr_mvgmf4Eblp1qajrdyo1_1280 snygg le fleur impossible pumpor

Bildkällor: HÄR & HÄR

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>