Lovely Liljor

Fina, rosa, ljuvliga liljor har flyttat in! välkomna ska ni vara hem till mig, jag kommer ta hand om er och se till att ni ska trivas och ha det bra. Ni får en plats uppe på byrån, det är väl okej? snittblommor, älskar dem. Även ett bra exempel på en härlig vardagslyx. De är ju inte bara fina att titta på utan de doftar gott också! Och då det inte hör till vanligheterna längre så uppskattar jag det extra mycket nu. En lugn skön helg är snart förbi. Tänkte att jag skulle ha sovmorgon redan på lördagsmorgonen men vad händer, vaknar pigg som en lärka 7.40. Men idag tog jag den, sovmorgonen alltså.

Hoppas du har det fint, vad du än gör och hur du än mår!

liljor2liljorIMG_6970

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Lovely Liljor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>