Svart från topp till tå

Tisdag, 2:a dagen på veckan och det dimper ner en inbjudan till en cocktailkurs i Absolut Ateliers lokaler uppe i Stockholm City! alltid lika frustrerande att inte kunna gå… Men en vacker dag, då är det jag som osar till Eliteventet och får ta del av alla coola miljöer och roliga händelser! Från coola cocktailkurser till kläder och mode. Helsvart är på tapeten och jag går all in och kör från topp till tå. Nedan följer lite inspiration till just den helsvarta, snygga looken. Enjoy!

all black

polotröja

Polotröja ifrån Cos, kan vara höstens mest omtalade plagg!tumblr_mv20ljBSJB1qazha9o1_500svarta skorKlackar med rem ifrån Cos, älskar skomodellen!

Bildkällor: HÄR, HÄR & HÄR.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Svart från topp till tå

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>