Blueberry pot

En ny vecka tar form. Jag mjukstartar den med ett nytt nummer av Est Magazine, vill du också läsa den Australienska designtidningen så fyll bara i det HÄR formuläret och sen är det bara att läsa for free! Lite svårare att slå upp ögonen och ta sig ner för att äta frukost denna morgon. Men det gick idag också! Mysigt bebisgos, storstädning och farsdagsfirande med julmarknad och middag med Crème Brûlée à la Lovisa får summera min helg. Och den här snygga grytan i härligt blåbärsblått och ett 4-tal färgstarka drinkglas har fått flytta in i en av mina flyttlådor, ibland är det bra att vara lillasyster. Men som sagt ny vecka, nya möjligheter. Nu kör vi!

blåblå kastrull

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>