Balanserad bloggmix del 4!

Okej, nu är det dags för ännu en balanserad bloggmix, del 4 för att vara exakt. Då bloggvärlden blir lite låg när höst och vintermörkret faller in över landet så var det lite trixigare att plocka ut ett balanserat urval. Men jag tror och hoppas att jag lyckas även denna gång! tanken är att DU ska bli inspirerad, kanske få upp ögonen för en ny blogg. Men okej, låt mig presentera bloggmix nr….4, en balanserad sådan förstås!

marni-shoes-fw13-marc-jacobs-skirt-black-chloe-top-1-saint-laurent-bracelet-3_1000

Om du kan använda öppna klackar även under höst/vinter? Givetvis kan du det. Dra på dig ett par strumpbyxor bara och sen är du redo att ta dig an både gator och kyla! Tips! kör på ett par klackar med rem runt vristen! Inspirationen hämtar jag ifrån Natalie Schutermans fina blogg.

adventsljusstake

Nu börjar det närma sig, jag pratar förstås om 1:a advent när det 1:a ljuset ska vara tänt. Själva adventljusstaken är väl inte sådär rolig och hipp som man kanske önskar att den var. Så därför tänkte jag tipsa om, (eller ja Cornelia, på corneliascorner) om att våga tänka ”utanför boxen” och skapa dig en egendesignad variant. In a different way! Både fint och personligt! HÄR är ytterligare ett tips på en annorlunda adventsljusstake!

parkas

En parkas känns helrätt! både praktiskt och varmt. Min ifrån Filippa K hänger redo i hallen och det jag gillar så mycket med den är att den är justerbar i midjan! perfekt om man vill ha en lite mer feminin form. Så parkasen kommer jag bära och kanske du också? Caroline, på Carolines Mode bär upp den med pondus!

yoga

Yogatrenden som den HÄR fashionistan var med och drog igång har svepts över bloggvärlden och plötsligt är yogamattan en självklar accessoar. Jag gillar! att vårda sitt inre är MINST lika viktigt som att ta hand om sitt yttre. Så vad är egentligen bättre än harmoni, en fantastisk miljö och några yogaövningar. Om jag hade velat vara med på denna yoga-tour? JA, JA, JA!

klädhäst

Ännu en klädhäst? japp, på bloggen Love Aestethics, där jag har hittat den andra vita klädhästen, där hittade jag även denna klädsamma variant. Helvit, modern och väldigt, väldigt minimalistisk. Klädhästen från Hay står fortfarande på min önskelista…

kristaller

Kvinnliga kristaller vill jag bära på både plagg och accessoarer. Hur snyggt är inte halsbandet? som du hittar HÄR. Passar perfekt till den lilla svarta! eller att klä upp den enkla t-shirten. Hade jag haft 6 laxar i en lax-ask(läs plånbok) ja då hade det suttit på min hals!

001_52846ab39606ee2b546f3ba7 och sist men inte MINST.. den hypade kollektionen. Javisst var det Isabel Marants kreationer jag syftade på. Har du stått i kö och brottats med alla andra människor där ute? Frida, på fridabloggar fick med sig de fransiga mockabootsen och två andra plagg. Vilka det var, det dyker upp på hennes blogg framöver.. bootsen, ja de kommer nog vara det mest eftertraktade ifrån hela kollektionen! 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>