The big äpple

Morning! Bjuder på några snygga detaljbilder denna krispiga morgon! haha, älskar det ordet. Tänkte lägga fokus på äpplen. Hur gott är det inte med en knäckig äppelpaj? åh! blir sugen på det i skrivande stund. En typisk ingrediens i höstbaket måste nog vara äpplen. Så snyggt att placera dem på ett kakfat! eller varför inte i en trådkorg. Men det är inte bara äpplena och dess placering som faller mig i smaken utan även den populära L:A bruket-tvålen, kakfatet och lägenhetshuset utanför. Och på bild nr 2: brickan ”plattan”, miniträdet och trådkorgen!

Från krispig äppleinspiration till frukost-time! Senare idag väntar balanserad bloggmix del 4! med fokus på adventsljusstaken in a different way, diamantdetaljer och en mycket hypad kollektion! (som släpps idag) Så kika in här senare vetja!
e0b8ac16507ff30c8d756dd53176072b

92d3b8fa7310fe8acfaa20c06342a184

Bildkällan: Hemnets inspirationskategori

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>