Vippigt & Vackert i vinter

Detaljbilder ligger mig varm om hjärtat. Kanske för att jag är av den åsikt att detaljer kan göra en hel outfit. Eller som man kan säga, ”det är stylingen som är nyckeln.” För det är ju faktiskt så att man kan bära jättefina plagg men om man stylar dem på fel sätt, ett sätt som inte framhäver dem till sin fulla rätt ja då kanske det inte är sådär jättefint på. Jag älskar det här plagget! den vippiga, vackra quiltade kjolen, så himla fin! och tillsammans med en nerstoppad ulltröja och ett par mönstrade bågar känns det helrätt.

Vippigt och vackert i vinter? ja absolut! kjolenBildkällan: HÄR 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Vippigt & Vackert i vinter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>