Lördagsinspo!

Då var det dags för ny härlig lördagsinspo! Nu börjar vintern närma sig och jag undrar fortfarande om det kommer bli en vintervit jul i år. Eftersom hösten har varit så mild och härlig så är det lite tveksamt. Jag laddar upp med julmarknad, cozy christmas te, hjärtformade pepparkakor och Michael Bublés mysiga julalbum. Smyger in den lite smått, julen alltså. Har du börjat med något juligt ännu? Men okej, här kommer den, lördagsinspon du har väntat på!

Pälsdetaljerna sitter där dem ska och jag hade gärna burit det på en kappa, att förändras, att våga ta chansen står som en påminnelse på min anslagstavla, att placera levande ljus i kakelugnen, hur fint var inte det då? tankarna förs direkt till kakelugnen på mitt rum som inte används, en enhetlig outfit, så snyggt och ett säkert kort, ett par stövletter, en svart tröja, svarta strumpbyxor och för att kompensera upp, något glittrigt! alltifrån en kjol eller kofta. Ett problem? ja vi har nog alla våra egna små problem att brottas med men du gör alltid ett val, att låta de stå i vägen för dina drömmar eller försöka lösa dem och komma närmre målet. Slarvig knut och kavaj blir en fin kombo, och så en vit, ljus liten lägenhet med guldkrukor, liljor och snygga doftljus, ja tack!

tumblr_mvyhezhR2Q1rvbbl2o1_500

 

change

 

ljus kakelugn

Capucine-Safyurtlu-700x695
pepp

tumblr_mw7zq0FLSh1qdsqp6o1_500sibylle

Bildkällor: HÄR, HÄR & HÄR

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>