Häng med på rundvandring!

Godmorgon! finns mycket fint och inspirerande uppe på min favorit-inspirationssajt i inredningsväg just nu. Så kickar igång veckan med en riktigt inspirationsbomb! med fokus på moderna, romantiska och mönstrade våningar med vackra stuckaturer och snygga detaljer. Så häng med på rundvandring!
inredning2

Okej, först u! en elegant våning placerad på Östermalm om jag inte är helt fel på det, genomgående vitt med väl utvalda detaljer i både mjuka och hårda material. Vi kan även spotta den populära Tom Dixon-ljuslyktan som det b la har skrivits om HÄR. Pastellfärger och koppar. Två inredningstrender!

kök

Från ett ljust vardagsrum in till det här fina köket! Även här ser vi ljusa pastellfärger både kakel och blommor. Höst-äpplena ligger där dem ska redo att bli en del av en krispig äppelpaj eller kanske en fräsch äppelsmoothie. Älskar den stora vita krukan! Så himla fin.

67c9899525c24ee18cead46a71564571

Ett annat kök, en annan stil. Här ser vi en annan populär inredningstrend, nämligen mixen av lantligt och modernt. Industrilampan pryder taket, en bukett hortensior sitter stadigt i vasen, trämöbler trängs runt det runda bordet och kanske det bästa av allt, tavlan! Jag gissar på att det står… choose a job you love and you’ll never work a day in your life och inte bara love..! haha en tavla jag hade velat ha i mitt kök!

07506cd54c92263330d5d2fa7e1f3099

Vi flyttar in i det här vackra vardagsrummet även det i Stockholm, här möts vi av den romantiska stilen där vackra stuckaturer möter marmor och livas upp med en bukett ljuvliga rosa rosor och en mysig brasa. Smyger in lite modernt med två små ljuslyktor, en självklar accessoar i vintermyset.

8556edfc9f67ef5e93a3704ab4185da0

 Bildkällan: Hemnets Inspiration

Vi lämnar den romantiska och vackra stilen med kakelugnar och rosor och kliver istället in i denna mönstermix! ulliga mattor, mönstrade svenskt-tenn kuddar, orkidéer och dekorationsfat med ljus. Här kan vi spotta moderna myran-stolar, ett par favoriter hos mig och som pricken över i:et den coola taklampan!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>