Cozy Christmas

Vi börjar närma oss slutet av november och det börjar bli dags att tänka på julklappar och vad passar då inte bättre än att dyka ner i en massa inspirerande julklappstips? precis det jag ska göra ikväll för då ska jag bläddra igenom nya numret av Elle som kom i brevlådan idag. Lovely! men innan dess blir det en mysfika på det HÄR caféet. Tänkte även dela med mig av några julklappstips här i bloggen om det kan vara av intresse! och för att komma i den rätta julstämningen njuter jag av en ny, god och julig favorit, Cozy Christmas-te. Finns på Indiska och blir ditt för 15 kr med ett wrapp-presentkort! Tips tips! 

ellemecozyGår all in och kör på röda naglar också. Snyggt till en svart ulltröja och pärlörhängen.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>