Grymma Gulddetaljer

Gillar verkligen den här bilden. Tycker det blir en snygg mix med gulddetaljer, rustikt träbord, skira vita gardiner och de mörka mönstrade stolarna. Det handlar om kontraster. Gillar också att glasen, tillbringaren och lampan i bakgrunden även har en fin gulddetalj. Men det som höjer bilden ännu en nivå, blommorna på bordet och de mörka ljusen! Adderar gärna grymma gulddetaljer i novembermörkret! På tal om mörker och november så krävs det små ljus i vardagen så att man inte deppar ihop och låter vinterdeppigheten svepa tag om en. Mina små ljus just nu är te, podcasts, att skratta och fika med fina vänner. Vilka är dina?

tumblr_mwfv4gsllE1rugmfko1_1280

 

Bildkällan: HÄR

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>