Julfeelings

Söndag. Eller kanske ska säga sömndag… Kikar in i detta magasin och hoppas att det ska ge mig lite julinspiration, ett och annat julklappstips och en stor dos skandinavisk design. Nog för att den HÄR bilden gav mig julfeelings! Gillar verkligen webbmagasin av alla dess slag. Läser både svenska och engelska. Men inget går upp mot en tryckt papperstidning. Prenumerationen av världens bästa tidning, Elle börjar sjunga på sista versen men det har varit en julklapp som räckt länge och som jag har njutit! Läste även det HÄR fina inredningsmagasinet förut på paddan som Trendenser ligger bakom. Fint! naglarna är lackade i julens färg och sidenpyjamasen går i pepparkakans kulör. Vad som saknas? stora vita julstjärnan i fönstret, nybakta saffranskatter och singlande snöflingor förstås.

Christmas-Magazine-2013

blogroundup-nordicdesign-husligheter

 Bildkällan: HÄR

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>