Poppiga pasteller

Morning! Med kaffekoppen och höstmysigt-spellistan börjar jag denna krispiga morgon. Idag hade jag mer än gärna gått klädd såhär. Älskar dunjackan ifrån Acne! känns enkel och stilren och lätt att matcha till färg och form. Jag livar gärna upp svarta plagg med pasteller på tillhörande accessoarer. Hur söt är inte moln-nyckelringen? Men för att det inte ska bli för mycket av det goda får skorna gärna matcha jackan, dvs i svart.
pretty pastels
//Jacka-Acne, Halsduk-J.Crew, Nyckelring-Kikki-K, Skor-Hugo Boss, Gummiband-Marc By Marc Jacobs//
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>