Julkampanjer & julkänslor

Mindre än 1 månad kvar till granen ska kläs i vackra kulor, familjen är samlad tillsammans i vårt stora hus, brasan knastrar sådär mysigt och de klassiska jullåtarna går varma i högtalaren, ljusen brinner lite här och var och julgodiset äts upp. Ja, jag pratar såklart om den underbara julen. Dock har jag läskigt lite julkänslor det här året men för att bygga upp dem lite smått så dricker jag chaite med mjölkskum och kanel och så tänder jag julstjärnan det första jag gör på morgonen. Och kalasar på clementiner. Men med den HÄR superfina låten som även är med i Burberrys romantiska julkampanj så kom dem plötsligt tillbaka! julkänslorna alltså.

julstarchai

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>