Office-Look

Mitten på veckan, en något grå dag. Lyser upp den med fina julstjärnan som nu har intagit fönstret. Japp jag har tjuvstartat… Vi kliver snart in i december. Saknar du inspiration till en snygg och varm jobboutfit? Kika in hos Elin Kling för hon har nämligen stenkoll. En simpel och varm tröja i ull eller cashmere, ett par klassiska jeans och ett par skor med lagom klack. Ett säkert kort! och det är även det jag oftast drar på mig på morgonen. På tal om Elin Kling så ligger hennes Stockholms-våning ute till salu HÄR, japp såklart den också har stil.

Tips! Komplicera inte till det utan låt basplaggen vara dina bästa vänner i vinter! 

office look

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>