Glad advent!

Då var det redan 1:a advent och det är dags att räkna ner dagarna fram till jul och självaste julafton. Hade gärna gjort det med det här ljuset! Ni kommer kanske ihåg att jag sa att mina julkänslor har kommit tillbaka med hjälp av en romantisk julkampanj och en jättefin låt. De finns ju där men jag har ändå inte riktigt blivit sådär julpepp och entusiastisk som jag brukar… Har bäddat ner mig under mjukaste stjärnfilten med lite godis, några pepparkakor och te. Har kikat efter julpynt i all dess färger och former och fick syn på de här söta ljuslyktorna! kanske drar en copy på dem. Men nu, nu väntar 1:a säsongen av Gossip Girl. Xo Xo!

DSC0008-e1385715459327Med det sagt önskar jag er en glad advent!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>