Festlig Fashion

December må vara den mörkaste månaden på hela året men det är även en månad då julfesterna trillar in och nyårsraketerna skjuts upp och färgar himlen med sitt sprakande glitter, en tid då julafton går av stapeln och granen står så grön och grann i stugan(läs huset) gott doftar den också! och julklapparna, ja de väntar snällt under granen. Jag älskar allt som har med färg och form att göra, alltifrån inslagningar till en snygg bloggdesign. Är svag för vackra påsar och sidenrosetter och spiralformade presentsnören, de små, fina detaljerna. Till mycket festligheter så behövs det även lite inspiration till festoutfiten, så den får du här och om du vill, lyssna på denna grymma låt till! Enjoy!

nightLåt klänningen skina och stå i fokus och addera enkla accessoarer till (gärna guld)! 

maskÄlskar den coola masken och även sminkningen!

juldiamonds

Ett par mörkgröna, glittrande naglar? JA tack!

party

och mönstrade strumpbyxor, känns helrätt!

Bildkällor: HÄR och HÄR.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>