Say Lou Lou!

En magisk Australiensisk tvilling-duo vid namn Say Lou Lou finns nu tillgänglig på Spotify! Ett litet musiktips från mig till dig. Jag har givetvis låtit deras få låtar gå varma i lurarna. Vilken som är min favorit? helt klart den HÄR. Kanske den ultimata nyårs-låten! Men ändå kan jag inte sluta spela den HÄR. Älskar deras sound och låtarna som de släppt hittils är grymt bra. Vad jag mer föll för? det fashionabla skivomslaget. Lyssna du också och skapa dig en egen bedömning!

say lou lou

 

Bildkälllan: HÄR

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>