Christmas Home

Såhär i jultider längtar jag efter rutigt och varma färger. Bryter av snyggt till guld! har pimpat mina ljushållare med vita sidenrosetter som står stadigt på min guldbricka. Jag hade gärna förgyllt rummet med härliga blommor i en mörk vas och en liten, söt glittrig julren får mer än gärna stå och posa i fönstret. Dessa djur alltså, faller varje år! Gillar verkligen kudden och längtar till min vinst dyker upp på posten, vilket är just ett härligt bedset i ull och flanell. Hur mysigt att vakna upp i dem på julafton? Kör på Hannah & Amandas tes (ni som har lyssnat på dagens fredagspodd vet vad jag pratar om) att de kan vara de nya julgardinerna, jullakanen alltså.
Hur pyntar du hemmet i jul?
Christmas Home
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>