Morris Lady

Jag fullkomligt älskar Morris Ladys höst & vinterkampanj som du hittar HÄR! Lekfullt lady som flirtar lite med herrmodet. Morris Lady är relativt nytt och lanserades i början av året, du kanske kommer ihåg att jag bloggade om deras sommar & vårkollektion? Tänk en snygg, lite nonchalant knäppt kavaj, som ändå känns dressad, en krispig skjorta under en enkel tröja och så en mörkgrön halsduk på det! och att inte förglömma, de snygga mc-inspirerade handskarna! (se 2:a bilden!)

Det är även sidenskjortor, tweedkappor, hatt. Är HELT insnöad på denna klädstil just nu! men då jag tyvärr inte har något ifrån Morris Lady(än) så låter jag mig inspireras och skapar eget ifrån min egen garderob. Tips tips! 

morris1morris

Min favorit-look ur kollektionen! morris4020morris2

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>